🚚 GRATIS FRAGT I HELE DK & SE |🕒 1-3 DAGES LEVERING |🔁 14 DAGES BYTTE OG RETURRET


Tilbud
Nanobehandlingssæt ( Bio+Eco Rensningspray + fugebørste + Nano forseling )

Nanobehandlingssæt ( Bio+Eco Rensningspray + fugebørste + Nano forseling )

420,00 DKK 480,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 480,00 DKK (inkl. moms)


Baseret på 1 anmeldelse
Anmeld produkt - Se anmeldelsen

Tilbudspakker

  Fri fragt til hele DK & FIN.

  Fri frakt till hela Sverige 

  1-3 dages levering med: postnord

  Rensesprayen FUGIREIN 500 ml

  Rensesprayen FUGIREIN er en alkali-baserede fugerenser

  Rensesprayen FUGIREIN er miljøvenlig

  Rengøring af alle cement- og silikonefuger

    EAN-nummer: 4260262740243


Nanobehandlingssæt ( Bio+Eco Rensningspray + fugebørste + Nano forseling )
Varer
Antal

Afrensning og forseling af fliser og fuger / Ingen sæberester, kalk og snavs med fliseimprægnering 

 Når du vælger at benytte imprægnering til dine fliser, så vælger du også at gøre rengøringen meget nemmere for dig selv. Fliseimprægnering går nemlig ind og lægger en hinde på dine fliser. Denne hinde sørger for, at sæberester, kalk og andre former snavs ikke sætter sig på fliserne. Lyder det ubegribeligt? Så prøv at læse med – det er ganske simpelt. Når du bruger fliseimprægnering fra Fixpen, betyder det blot, at du sprayer små partikler ud på dine fliser, som danner en beskyttende hinde. Herefter skal du ikke bruge tid og kræfter på at skure og skrubbe dine fliser på badeværelset. Med fliseimprægnering fra Fixpen kan fliserne nemlig nemt tørres eller skylles af med vand. Mere skal der ikke til for at dine fliser er flotte og rene igen, når du bruger Fugiperl.

Hos Fixpen mener vi ikke, at fliseimprægnering behøver at være svært eller kompliceret. Derfor kan du sagtens benytte dig af gør-det-selv fliseimprægnering. Med nano-imprægnering til dine fliser skal du derfor blot påføre produktet direkte på de rene fliser. Det er det. I vores sortiment finder du et sæt med fliseimprægnering, hvor der medfølger nano-rengøringsmiddel i sættet. Det kan du bruge til den indledende rengøring, inden du skal foretage gør-det-selv fliseimprægneringen. Dernæst påfører du fliseimprægneringen med en klud lige dér, hvor det skal hærde. Når det er hærdet, kan du pol

Har du brug for fliseimprægnering, der både holder og er nemt at bruge? Så er Fugiperl den helt rigtige løsning. Her finder du produkter, der fungerer som en fliseimprægnering, samtidig med at de både skåner miljøet og menneskene omkring dig. Fugiperl produkter lægger nemlig en forsegling på dine fliser, så snavs og skidt ikke sætter sig fast. Med Fugiperl behøver du heller ikke bruge skadelige kemikalier til at skrubbe og skure med. Det er den perfekte løsning, når du vil holde dit badeværelse fint og rent uden en masse besvær og usunde stofblandinger. Find den miljøvenlige fliseimprægnering fra Fixpen her på siden. Det giver dig rene, og samtidig grønnere, fliser.

Fugiperl imprægnering bruges til sten og fliser og giver en vandafvisende overflader, som gør det nemmere at renholde og rengøre overfladen. Den kan bruges til udendørs overflader af cement/beton, telgsten, stuk eller andre sugende overflader. 

Når du har renset dine fliser, kan det være en rigtig god idé at imprægnere dem. Rensningen efterlader fliserne sårbare, og uden imprægnering vil man i mange tilfælde opleve, at algevæksten kommer tilbage. Imprægneringen lægger sig oven på fliserne som en usynlig vandafvisende hinde. Med tiden bliver overfladen på fliser porøs, hvilket gør flisen mere modtagelig for vand, og når det har regnet, tager det lang tid, før den tørrer. Da både alger og flisepest trives i fugtige vilkår er imprægneringen derfor essentiel for at holde algevækst nede. Det giver ligeledes rigtig god mening at imprægnere nye fliser, da man på den måde kan beskytte dem længere ud i fremtiden.

Imprægneringen er klar til brug og påføres en ren og tør overflade. Det anbefales ikke at påføre imprægneringen i direkte sollys, og det skal hærde 2-3 timer, inden der kommer regn.

Fugiperl imprægnering holder i op til 3 år afhængig af trafik og slidtage.

Ved første påføring rækker imprægneringen til 4-8 m² pr. liter, mens det vil række længere ved efterfølgende påføringer. Påføres med fx havesprøjte, pensel eller malerrulle.

 

Fugebørste FUGINATOR

Fugebørsten FUGINATOR er patenteret og speciel designet til rengøring af fuger mellem fliser/klinker, hjørner og alt mulig smalle samlinger. Dens innovativ formet håndtag er udviklet og optimeret til let, hurtig og bæredygtig rengøring. Den ergonomiske form og den lille afstand mellem bundterne af børstehår betyder, at kraften virker direkte på fugematerialet. Du vil føle, hvordan du let kan børste snavs ud af fugerne og nyde et flot resultat af dit arbejde. Snavs har ingen chance!

Fordele ved fugebørsten HOME FUGINATOR:

 • Håndtaget er lavet af polypropylen og børstehår er lavet af holdbar nylon.
 • Slank design som føles behageligt i hånden.
 • Ergonomisk form til ideel kraftoverførsel og træthedsfri arbejde.
 • Intet strømtab - børsten fungerer direkte i samlingen.
 • Velegnet til højre- og venstrevendte.
 • Ingen skarpe kanter på børstehåndtaget
 • Deformationsfri
 • Rengørs hygiejnisk med varmt vand.
 • Modstandsdygtig over for alkalier og syrer.

 

Rensesprayen FUGIREIN 500 ml er en alkali-baserede fugerenser. Den er specielt formuleret til rengøring af alle cement- og silikonefuger fra olie, fedt og sæberester. FUGIREIN er miljøvenlig og kan anvendes i køkken, bad, bryggers og andre rum.  

Vi har tilføjet en fugebørste og rensespray til vores sortiment til nem, hurtig og effektiv rengøring af fugerne for fedt, snavs og sæberester. De kan i dag bestilles samlet i én samlet pakke. Fugebørsten FUGINATOR og rensesprayen FUGIREIN 500 ml er fra den tyske producent Fugenial, som har udviklet disse to produkter specielt til fugerne. Men de kan også bruges til rengøring af badekar, fliser og klinker, toilet, håndvask, komfur, radiator, rengøring af gummifuger ved vindue og andre overflader.

 

Kommentarer 1


 • Nanobehandlingssæt

  Anmeldt af

  Sikke et topprodukt vores badeværelse ser ud som nyt igen! Fint og nemt produkt!

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Til top