🚚 GRATIS FRAGT I HELE DK & SE |🕒 1-3 DAGES LEVERING |🔁 14 DAGES BYTTE OG RETURRET


Tilbud
Silikonefugebeskytter Nano + Penselsæt

Silikonefugebeskytter Nano + Penselsæt

227,50 DKK 325,00 DKK

(inkl. moms)

Vejl. udsalgspris 325,00 DKK (inkl. moms)


Baseret på 2 anmeldelser
Anmeld produkt - Se anmeldelser

Spar 30%

  Fri fragt til hele DK & FIN.

  Fri frakt till hela Sverige 

  1-3 dages levering med: PostNord

EAN-nummer: 7435106251217Tilvalg
 • Ekstra tilbud på tilvalgsprodukter

  Her har du mulighed for at tilvælge følgende produkter til rensning af dine fuger

  ( + 165,00 DKK )
  ( + 145,00 DKK )
  ( + 145,00 DKK )
stk.

Kategori: Tilbehør

Varer
Pris
Note
Antal

Tulipaint Silikonefugebeskytter Nano™ - Beskyt dine silikonefuger med nano-teknologi - 100% Transparent

 

Har du for nylig fået fuget dit nye badeværelse, køkken eller rammer, eller har du for nylig renset dine fuger grundigt? Ønsker du at bevare disse fuger lige så rene, som de er nu? Så har Fixpen løsningen til dig; Tulipaint Silikonefugebeskytter Nano™. Denne fugebeskytter, der er baseret på nano-teknologi, sikrer, at dine silikonefuger er i lang tid beskyttet mod snavs, kalk, alger, skimmel, fedt og misfarvning. Så nemt slipper du af med snavsede eller misfarvede fuger!

 

Fås ikke bedre: Tulipaint Silikonefugebeskytter Nano™

Tulipaint Silikonefugebeskytter Nano™ er et hollandsk produkt, der er specielt udviklet til beskyttelse af silikonefuger omkring bad, toilet, vinduer og rammer ved hjælp af nano-teknologi. Tulipaint er det eneste fabrikat globalt, der bruger nano-teknologi til at beskytte fugemassen.

 

Sådan fungerer Tulipaint Silikonefugebeskytter Nano™

Tulipaint Silikonefugebeskytter Nano™ danner et monomolekylært lag ovenpå fugemassen, så de behandlede fuger bevarer deres oprindelige farve 100%. Eftersom nanopartiklerne er så små (og dermed usynlige) er de mindre sårbare og holder i rigitg lang tid. Tulipaint Silikonefugebeskytter Nano™ er 100% biologisk nedbrydelig, miljøvenlig og sikker for mennesker. Den vandafvisende effekt gør dine fuger snavs-, fedt- og vandafvisende.

 

Hvad står Nano for?

Tulipaint nanopartikler er meget små (en nanometer er en milliarddel af en meter), der danner et usynligt beskyttende lag på og i fugemassen. Dette gør dine fuger snavs- og vandafvisende såvel som fedtafvisende (hydrofob effekt).

Tulipaint er det første fabrikat, der specialiserer sig i fugebeskyttelse baseret på nano-teknologi. 

 

Hvornår skal du bruge Silikonefugebeskytter Nano™?

Silikonefugebeskytter Nano™ er også kendt som Fuge-coating eller "Nano-coating til fuger" og er velegnet til hurtig, nem og langtidsvirkende beskyttelse af dine fuger. Silikonefugebeskytter Nano™ bruges hovedsageligt til silikonefuger i badeværelser, køkkenet og bryggers. De nævnte steder er ofte fugtige områder, hvor fugemassen bliver hurtigere snavset. Du kan selvfølgelig også bruge Silikonefugebeskytter Nano™ andre steder. Fugebeskyttelsen er derfor også velegnet til udendørs brug.

 

Fordele ved Silikonefugebeskytter Nano™

Hvorfor skal du vælge en fugebeskytter fra Tulipaint? For at svare på dette, nævner vi her et par af fordelene ved produktet.

• Med 125 ml kan du beskytte op til 250 meter fuge.

• Kan bruges på silikonefuger.

• Velegnet til både indendørs og udendørs brug.

• Beskytter mod skimmel, kalk, alger og misfarvning på og i silikonefugen.

• Lang holdbarhed.

• 100% farveløs og gennemsigtig.

• Fedt-, snavs- og vandafvisende.

• Sikker og miljøvenlig.

 

Hvorfor vælge Tulipaint-produkter?

Tulipaint er specialist inden for permanent maling, reparation og beskyttelse af fuger og tætninger. Kvalitet er helt centralt for virksomheden – hvilket fremgår af virksomhedens meget høje kvalitet på sine produkter. Ud over de produkter, der er specielt udviklet til fuger i og omkring din bolig, såsom fugepen, fugefarve eller fugereparation, har Tulipaint også specialiseret sig i produkter til fugetætning såvel som silikonefugepen. Ønsker du at benytte kvalitetsprodukter, der garanterer en holdbar effekt? Så skal du vælge Tulipaint produkterne hos Fixpen.

 

Sådan bruger du Silikonefugebeskytter Nano™

1. Inden du starter, skal du sikre dig, at fugerne er rene, fedtfrie, tørre og fri for støv. Vi anbefaler, at du bruger Tulipaint Affedtningsmiddel til at rense fugerne.

2. Påfør silikonefugebeskytteren jævnt på fugerne vha. medfølgende pensel.

3. Lad derefter de behandlede fuger tørre i 48 timer for at opnå de bedste resultater.

 

Læs videre under Ofte stillede spørgsmål (FAQ).

Kommentarer 2


 • Hurtig levering og god produkt

  Anmeldt af

  Jeg har prøvet jeres silikonefugebeskytter og jeg er meget tilfreds. Jeg har haft en masse problemer med skimmel på fugerne og jeg kan se at det har hjulpet på problemet

 • Fugesilikonebeskytter Nano

  Anmeldt af

  Tak for jeres hjælp og hurtig respons. Nu har jeg prøvet jeres fugesilikonebeskytter og kan tydelig se at dråberne triller væk uden at det siver ned i fugen. Super effektiv og vil helt klart anbefale det til andre 👍🏼

Kunder der har købt dette produkt har også købt

Til top